eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Warmtepompen zwembad

Warmtepompen zijn de beste manier om het zwembad te verwarmen. Bij een omgevingstemperatuur van 7 tot 40 graden blijft het zwembadwater op temperatuur. Natuurlijk is het wel noodzakelijk dat wanneer het zwembad niet gebruikt wordt deze wordt afgedekt om warmteverlies tegen te gaan. Onze warmtepompen voor het zwembad zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en vorstbestendig. Let er bij de aankoop altijd op dat de warmtepomp voldoende capaciteit heeft voor het zwembad. Als je vragen hebt dan staan we altijd klaar voor een goed advies.

Warmtepompen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2

Efficiënte, energiezuinige en gebruiksvriendelijke warmtepompen

Het hebben van een zwembad is in de zomer heerlijk, maar een ijskoud bad vindt natuurlijk niemand fijn zwemmen. Zo vereist het optimaal verwarmen van het zwembad een goede warmtepomp, die de watertemperatuur op peil houdt bij heel uiteenlopende omgevingstemperaturen. Onze kwalitatieve warmtepompen zwembad zijn niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Daarbij is er een heel gamma aan warmtepompen zwembad zodat er voor elk zwembad degelijke verwarming wordt verzekerd.

De ECO 5 zwembad pomp

Deze pomp hout het zwembad op temperatuur bij een omgevingstemperatuur tussen 7 en 40 graden Celsius, en dankzij de goede kwaliteit van de bijhorende compressor en de ventilator maakt hij haast geen geluid. De ECO warmtepompen zwembad worden gekenmerkt voor hun energiezuinige karakter: voor het verwarmen van 1000 liter water met 1 graad kost het slechts 1.16 kW.

Bij aankoop is het aangeraden te letten op de grootte van het zwembad: de pomp dient immers voldoende capaciteit te hebben om het bad te kunnen verwarmen. Deze ECO pomp dient altijd buiten geplaatst te worden, en staat best 80 centimeter vrij van een muur. Deze pomp heeft een zeker debiet nodig om goed te functioneren, dus is het van belang dat de pomp dit aankan.

Het is essentieel dat deze ECO pomp aangesloten wordt met een bypass, die de hoeveelheid water die naar de pomp stroomt, regelt. De bypass zorgt met andere woorden voor het nodige debiet om de pomp te doen werken.

De Energyline ECO zwembad warmtepomp

Deze Energyline pomp wordt voorzien van gratis energie, geleverd door de buitenlucht, met als doel het water in je zwembad te verwarmen of af te koelen. Er is enkel elektriciteit nodig om de energie naar een hoger niveau te transporteren (dus niet om te verwarmen). De Energyline warmtepompen zwembad zijn voorzien van een klok en een timer, en zijn ideaal voor opzetbaden en gewone zwembaden. Onze pompen bieden kortom de beste kwaliteit, de laagste prijzen en worden daarbij snel geleverd!

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten