Betalingsmogelijkheden

Bij Hans Stassar kunt u op verschillende manieren betalen. Echter zijn de betalingsmogelijkheden in de winkel anders dan online betalingen.
Wij bieden mogelijkheid om artikelen via internet te bestellen en deze in de winkel af te halen. Hiervoor dient u uw aankopen online af te rekenen.

Winkel in Brunssum

  • Contant
  • PINpas
  • VISA
  • MasterCard
  • Hans Stassar Cadeaubon
  • Let Op! Het is niet mogelijk om via internet te bestellen en achteraf in de fysieke winkel te betalen.
In onze Megastore kunt u naast contant ook met de PINpas betalen. Daarnaast accepteren wij VISA en MasterCard. Wij accepteren geen VVV-bonnen. De cadeaubon van Hans Stassar kan uiteraard wel gebruikt worden om mee te betalen. Er vindt geen restitutie plaats indien het bedrag lager is dan het aangegeven bedrag op de kadobon. De cadeaubon is geldig tot 1 jaar na uitgifte en is niet inwisselbaar voor contanten. De cadeaubonnen zijn alleen te besteden in onze fysieke winkel in Brunssum.


Webshop

  • iDEAL
  • Creditcard ( VISA en Mastercard )
  • PayPal

In onze webwinkel kunt u betalen met iDeal (internet bankieren), creditcard (VISA en Mastercard), PayPal. Tijdens de bestelprocedure komt u vanzelf terecht bij het onderdeel betalen. Hier kunt u de door u gewenste betaalmethode selecteren. De betalingsprocedure loopt via Ingenico Payment Services.


iDEAL

Betalingen via iDEAL zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze methode kunt u direct tijdens de bestelprocedure de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Maakt u al gebruik van telebankieren, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

U kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betalingsprocedure via Ingenico Payment Services gaat met een beveiligde SSL procedure. Voor betaling met een creditcard brengen wij geen extra kosten in rekening.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op stassar.com en in andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.