eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Inbouw zwembaden

Wil je een inbouw zwembad in de tuin? Bekijk dan eens ons grote aanbod zwembaden in onze webshop. Allerlei soorten opzet en in te bouwen zwembaden voor in je tuin! Een ingebouwd zwembad om eens heerlijk ontspannen. Ontdek de topkwaliteit versies van Hans Stassar. Nú betaalbare inbouw zwembaden! Onze bouwkundige zwembaden zijn op vrij eenvoudige wijze zelf te bouwen. Bovendien vergt het onderhoud niet veel tijd met behulp van een zwembadstofzuiger en zwembadrobots. Kom eens langs in onze showroom dan laten we zien wat er allemaal mogelijk is. De metalen zwembaden zijn wellicht de meest betaalbare oplossing om uw droom van een zwembad in de tuin te verwezenlijken. Metalen zwembaden van Hans Stassar zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met dikke zwembad liner en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Inbouw zwembaden

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2

Luxueus, aangenaam én betaalbaar zwemmen

Een inbouwzwembad geeft een luxueuze uitstraling aan de woning en juist daarom bieden wij u een ruim gamma aan kwalitatieve inbouw zwembaden. De topkwaliteit van onze baden verzekert kwaliteit en duurzaamheid, zodat ontspannen in je zwembad nog aangenamer wordt - en betaalbaarder! De bouwkundige zwembaden zijn gemakkelijk zelf te monteren scherp geprijsd, maar ook van verrassend hoge kwaliteit. Alle benodigdheden zoals een stevige liner en andere bevestigingsmaterialen worden altijd bij je zwembad geleverd. Extra sfeer toevoegen kan met behulp van zwembadverlichting, om van een optimaal vakantiegevoel te genieten.

Platinum Pool rond inbouw zwembad

Dit 120 cm diepe inbouw zwembad is voorzien van een vuur verzinkte stalen rand, en een polyester coating aan de buitenkant en een beschermende finish aan de binnenkant van het bad. De Platinum Pool is 120 cm hoog en ideaal voor inbouw, maar het kan ook bovengronds gezet worden zonder ondersteuning. In dit geval moet het bad op een vlakke, stabiele ondergrond geplaatst worden die niet kan verzakken door bijvoorbeeld weersomstandigheden. Het bad is tevens leverbaar in 150 cm diepte, en moet dan ten minste door middel van 50 cm gestabiliseerd zand ondersteund worden. Het plaatsen van een gewapende betonvloer is verplicht als je het bad volledig of gedeeltelijk in de grond wil zetten, met daaromheen gestabiliseerd zand ter ondersteuning.

Platinum Pool Ovaal inbouw zwembad

Dit ovale zwembad is een broertje van de ronde Platinum Pool, en is eveneens voorzien van een polyester coating, een beschermende finishing en en een stalen wand. Ook dit bad is leverbaar met een hoogte tot 150 centimeter en is ideaal om als inbouwzwembad te dienen. Het bad kan in de grond geplaatst worden, waarbij een gewapende betonvloer en gestabiliseerd band dan ook vereist zijn.

Verrassende inbouw zwembaden

Wij bieden u zwembaden van de allerbeste kwaliteit, en het grote aanbod aan verschillende types, alsook de snelle levering van je zwembad dragen alleen maar bij aan de kwaliteit. Voor een kwalitatief inbouw zwembad in je eigen tuin en meer informatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs bij onze kampeerwinkel en bekijk ons aanbod inbouw zwembaden, polyester zwembaden, en spa's.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten