eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zwembadfilters

Zwembadfilters zorgen ervoor dat het zwembadwater schoon blijft door alle grof vuil en bacteriën uit het water te filteren. Deze filters moeten wel regelmatig vervangen worden, soms een keer per week, soms een keer per twee weken. Dit is afhankelijk van het soort filter dat je hebt. Zwembadfilters zijn er in verschillende soorten en maten. De papieren filters, ook wel cartouche filters worden vooral gebruikt bij Intex en opzet zwembaden. Bestel nu ook heel makkelijk online en het filter wordt snel thuis bezorgd.

Zwembad Filters

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2

Houd het zwembad schoon en gebruik een goede zwembadfilter

Zwembadfilters zorgen ervoor dat het zwembadwater schoon blijft. Al de bacteriën en al het grove vuil worden op deze manier namelijk uit het water gefilterd. Het is echter wel noodzaak om de filters regelmatig te vervangen. Anders is het resultaat op een gegeven moment echt nihil. Afhankelijk van het soort zwembadfilter is vervangen een keer per week of een keer per twee weken nodig. Zwembadfilters zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Ook online kunt u deze producten heel eenvoudig bestellen.

Filtercartridge

De filtercartridge is speciaal gemaakt voor de wat kleinere filterpompen. Dankzij deze vervangbare cartridge blijft uw pomp zorgen voor schoon en helder water. Dit product is gemaakt van stevig en extra dik papier. Het is van belang om de cartridge regelmatig te vervangen. Elke 2 tot 4 weken is hierbij ideaal. Een en ander is afhankelijk van het gebruik van het zwembad en van de weersgesteldheid.

Zandfilter en Chloortabletten

Filterzand is ideaal om te gebruiken voor het schoonhouden van uw zwembad. Zand gaat lang mee, maar verslijt na verloop van tijd wel. Er stroomt uiteraard ook heel wat water door het zwembadfilter heen. Meestal is een vervanging na circa 4 of 5 jaar echt aan te raden. Let, voordat u bestelt, goed op hoeveel zand u nodig heeft. Chloor is ideaal voor het desinfecteren van het water in uw zwembad. De tablet wordt geplaatst in een chloordrijver, doseersluis of skimmer. Het chloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwembadwater. Op deze manier vindt er een constante afgifte van chloor plaats.

U bestelt de artikelen voor het reinigen van uw zwembad eenvoudig online. Komt uw aankoopbedrag uit boven de 50 euro, dan is het thuisbezorgen geheel gratis. Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur, dan worden de producten al de volgende dag bij u afgeleverd.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten