eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zwembad verlichting

Zwembad verlichting geef een heel andere sfeer aan het zwembad. Onze zwembad verlichting is voorzien van LEDS deze gaan lang mee en zijn energie zuinig. De zwembadverlichting wordt met een magneet aan de wand bevestigd of drijft op het water, hierdoor is het zwembad eenvoudig te verlichten. Bestel nu heel makkelijk online en je krijgt de zwembad verlichting snel thuis bezorgd.

Zwembad Verlichting

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Breng sfeer aan je bad met zwembad verlichting

Een zwembad is op zich al een hele luxe, en zorgt zeker tijdens de warmere lente -en zomermaanden voor een vakantiegevoel. Maar nog aangenamer is als je op zomerse avonden in je zwembad kunt ontspannen, en daarvoor is een goede verlichting essentieel. Zwembadverlichting geeft een unieke uitstraling aan je zwembad én de tuin, en is aangeraden voor iedereen die tegen een interessante prijs het beste uit zijn zwembad wil halen.

Drijvende zwembad verlichting

Drijvende zwembadverlichting is waarschijnlijk de handigste type lampen in het aanbod: de Intex 28690 laat de keuze tussen een zacht, witte verlichting of 3 verschillende kleuren (blauw, rood en groen). Daarbij kunnen beide standen gecombineerd worden voor nog meer sfeer in het zwembad. Deze wordt bediend met een knop, en is ideaal voor zwembaden tot 549 centimeter. Om energie te sparen gaat de lamp na 2 uur automatisch uit.

GRE LED zwembad verlichting: duurzamer in het zwembad

Niets beter dan LED-verlichting om het zwembad mee te verlichten: deze set van twee led-projectoren zijn ideaal voor bij verhoogde zwembaden van GRE, en is vooral handig bij een zwembad met metalen wanden. De verlichting is eenvoudig te installeren en wordt vastgehecht aan de metaalplaat met een magneet. De afstandsbediening verzekert gebruiksgemak, en het energiezuinige karakter van de LED-lichten maakt deze set nog interessanter.

LED verlichting gaat net een stapje verder

LED-verlichting heeft zijn voordelen al bewezen, en deze INTEX 28688 magnetische lamp met LED is perfect voor Intex zwembaden met een liner. Dit type zorgt voor prachtige effecten bij zwembaden tot 732 cm diameter. De stekker dient in het stopcontact gestoken te worden, en dankzij een omvormer gaat het niveau terug naar 12 volt. Ook de montage is erg eenvoudig: dankzij de twee magnetische delen sluiten ze perfect aaneen, en die verbinding zorgt meteen voor de stroomvoorziening. Voor de voordelig geprijsde zwembad verlichting tegen de beste prijs ben je bij ons op Stassar.nl alvast op het juiste adres!

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten