eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spa Filters

Spa filters en filter cartridges reinigen je spa en een jacuzzi zodat je altijd in schoon water zit. Bij een spa of jacuzzi is het heel belangrijk dat het water schoon is en vrij van bacteriën, omdat het water wordt verwarmd. Daarom is het van belang dat je een goede filter gebruikt die alle onzuiverheden uit het water haalt. Hans Stassar Camping & Recreatie wil je graag advies geven welke filter cartridge je in jouw spa of jacuzzi moet gebruiken. Spa filter en Filter Cartridges online te bestellen en worden dan snel uitgeleverd.

Spa Filters

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Altijd een schone spa of jacuzzi met spa filters

In het bezit zijn van een jacuzzi of spa is natuurlijk heerlijk, maar er komt heel wat onderhoud bij kijken. Waarom vuiligheid niet gewoon vermijden dankzij een spa filter? Dergelijke filters reinigen je spa en maken het water weer proper. Er zijn heel wat spa filters in aanbod en het is dan ook belangrijk de filter te vinden die het best aan jouw noden voldoet. Wij garanderen daarbij een snelle levering van alle filters en cartridges zodat je snel weer van een propere jacuzzi kunt genieten. Geen idee welk filter het best bij jouw spa past? We lichten er een aantal toe:

De Intex 29001 Spa filter S1

Deze filter zorgt voor een constante reiniging van het zwemwater, waardoor je lang kunt genieten van een zuivere zwemomgeving. De set wordt geleverd per 2 stuks, en heeft een gewicht van slechts 0,250 gram. Het is aangeraden de filter elke twee weken te vervangen om een goede reiniging van het water te blijven verzekeren.

aldera Spa Filter 73532

Dit exemplaar garandeert een grondige reiniging van het water in de Spa, en functioneert door vuiligheid vast te houden. De filter heeft een hoogte van 27.5 centimeter, een diameter van 18 centimeter en de onderkant is voorzien van een opening van 7 centimeter diameter. De bovenkant van de filter is dicht en uitgerust met een handvat. Het is aangeraden om deze filter elke week met water te spoelen, en de filter om de twee weken te reinigen met speciale filter cleaner. Op die manier blijft het water altijd proper en gaat de filter langer mee.

De Caldera Spa vervangingsfilter

De Caldera Spa filter is geschikt voor Caldera Spas Elation, Caldera SPas Niagara, Caldera Spas Geneva en Caldera Spas Tahitian, en houdt achterblijvend vuil uit de spa goed vast zodat het water altijd schoon blijft. Ook deze filter wordt best om de zeven dagen gespoeld en om de twee weken met filter cleaner gereinigd om een propere en bacterievrije omgeving te garanderen. Voor goed betaalbare filters en cartridges van kwaliteit moet je bij ons zijn!

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten