eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Grondzeilen & ondertapijten zwembad

Voor de bescherming van het zwembad is het noodzakelijk dat er een grondzeil, ondertapijten of beschermende ondertegels onder liggen om beschadiging aan de liner van het zwembad te voorkomen. Hans Stassar Camping & Recreatie heeft Bestway en Intex grondzeilen voor zwembad, ondertapijt zwembaden en GRE ondertegels. Zo is je bad het beste beschermd. Wil je meer advies hierover? Kom dan eens langs of bestel nu heel makkelijk online en je krijgt het snel thuis bezorgd.

Zwembad Grondzeil

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Grondzeilen en ondertapijten voor het zwembad in alle soorten en maten

Een grondzeil zwembad of ondertapijt zwembad is een essentieel onderdeel om bescherming van je bad te verzekeren. Er zijn haal wat variaties op een gewoon zeil verkrijgbaar, zoals tegels en tapijten, die beschadigen van de liner van het bad voorkomen. Het aanbod grondzeilen en ondertapijt zwembad bij Stassar verzekeren kwaliteit, en daarbovenop is de verzending gratis vanaf 50 euro en wordt het materiaal snel bij je thuis geleverd.

GRE ondertegels

De GRE ondertegels voor zwembaden zijn 2.25 m2 groot en zijn vervaardigd uit polyethyleen. De stukken passen perfect in elkaar, zijn rotvrij en dik om zwembaden van alle afmetingen en soorten van een optimale bescherming te voorzien. De tegels zijn 50 X 50 centimeter, slechts 0.5 cm dik en worden per 2 stuks verkocht.

Intex 28048 Grondzeil zwembad

Dit grondzeil biedt extra bescherming aan het zwembad, met afmetingen van 472 X 472 cm. Het is belangrijk om voor het plaatsen van het zeil eerst alle scherpe voorwerpen en bijvoorbeeld steentjes van het badoppervlak te verwijderen. Het zeil is slechts 0.14 cm dik, maar zorgt toch voor een degelijke bescherming tussen de bodem van het zwembad en de ondergrond. Het zeil kan gebruikt worden bij baden met een diameter van max 457 centimeter.

Ovale Interline ondertapijt zwembad

Dit speciale Interline ondertapijt zwembad is uiterst geschikt voor ovaalvormige zwembaden en verzekert een goede bescherming van de onderkant van het bad. Het tapijt heeft afmetingen van wel 7.3 X 3.6 meter en kan meteen geplaatst worden. Daarbij is het op maat gemaakt voor de meeste standaard zwembaden en beschermt het de liner nog beter dankzij zijn schimmelwerende kwaliteiten.

Bestway Grond Cloth

Dit grondzeil zwembad van 254 X 445 centimeter verzekert een optimale bescherming van de zwembad liner, mede dankzij de allernieuwste materialen waaruit het vervaardigd is. Het grondzeil zwembad is perfect voor het opzetzwembad "Splash" met afmetingen van 400 X 211 X 81 centimeter, en beschermt de onderkant van het zwembad tegen alle beschadiging.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten