Hans Stassar Camping & Recreatie B.V.

Dé grootste en voordeligste kampeerwinkel van Limburg!

Dé grootste van Limburg op het gebied van vrijetijdsbesteding, outdoor en kampeerartikelen. Die titel mocht Hans Stassar Camping & Recreatie al achter zijn naam zetten. Met 22.000 m² aan winkelplezier is Hans Stassar in Brunssum de grootste camping- en recreatiespecialist in Limburg. Het moderne bedrijfspand herbergt een groot assortiment aan outdoor-artikelen, een breed scala aan campingartikelen en tenten, en niet te vergeten de brede lijn zwembaden (Bouwkundig, polyester en opzetbaden) in de ruimste zin van het woord. Om aan de verwachtingen van iedereen te kunnen voldoen, zijn alle afdelingen verder uitgebreid. Met de variatie in het brede assortiment kunnen onze vakspecialisten u een bijna op maat gemaakt product aanbieden. Voor ieder wat wils dus bij Hans Stassar Camping & Recreatie.


Zwembadenparadijs

Bij de realisatie van de nieuwbouw is een groot gedeelte ingericht als zwembaden showroom met baden in alle soorten en maten. Als klap op de vuurpijl kunt u bij Hans Stassar Camping & Recreatie zelfs verschillende soorten inbouwbaden, volledig ingebouwd en voorzien van trapjes, pompen, filters en andere zwembadaccessoires bewonderen. Hans Stassar is dus ook een waar paradijs voor iedere zwembadfanaat. De zwembadafdeling is verder uitgebreid met een ruim assortiment Spa's (GrandSpa en HomeSpa). Een deel van het aanbod zwembaden en Spa's staat op onze website.

Outdoor

Vanwege de grote keuze aan functionele kleding, wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken, zakmessen, enz. heeft de afdeling Outdoor een uitmuntende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. De beoefenaars van outdoorsporten kunnen er gegarandeerd hun keus vinden, of het nu gaat om beginners of gevorderden. Elke afdeling beschikt over een team van deskundige medewerkers, die op elke vraag een antwoord hebben en die de klant kunnen adviseren in zijn/haar keuze.


Tent & Camping

Op zoek naar een éénpersoonstent of een comfortabele opblaastent? Op de tentenafdeling kunt u uw keuze maken uit ruim 500 verschillende tenten, waarvan circa 200 tenten en 30 voortenten permanent staan opgesteld. Buiten het complete assortiment aan tenten vindt u bij Hans Stassar ook een heel scala aan accessoires waaronder barbecues, koelboxen, kookgerei, luchtbedden, maar ook partytenten, tafels, stoelen en nog véél meer. Laat u door onze vakspecialisten bijstaan in uw zoektocht naar recreatieartikelen en kom genieten van 22.000m² winkelplezier bij Hans Stassar Camping & Recreatie aan de Pijler 36 in Brunssum. Van Afdekzeil tot Zakmes en alles uit voorraad leverbaar.

Reparatie- en Atelierservice

In het eigen serviceatelier van Hans Stassar kunt u terecht voor tentreparaties, verandawanden, spandoeken, afdekzeilen, winterzeilen voor uw zwembad en nog véél meer. Tip: Breng uw tent tijdig ter reparatie om wachttijden in de zomer te voorkomen!

Vuurwerk

De voorverkoop van vuurwerk start ieder jaar medio 15 november. Het gehele programma is reeds dan al uitgebreid te aanschouwen en te bestellen op onze website: stassr.nl Ook zijn wij Select dealer van het zeer exclusieve Red Wire vuurwerkprogramma. Vanaf c.a. 10 december wordt de gehele collectie vuurwerk in onze showroom tentoongesteld.