eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hans Stassar Camping & Recreatie B.V.

Dé grootste kampeerwinkel van Limburg! Vrijetijdsbesteding, outdoor- en kampeerartikelen.

Dé grootste van Limburg op het gebied van vrijetijdsbesteding, outdoor en kampeerartikelen. Die titel mocht Hans Stassar Camping & Recreatie al achter zijn naam zetten. Met 22.000 m² aan winkelplezier is Hans Stassar in Brunssum de grootste camping- en recreatiespecialist in Limburg. Het moderne bedrijfspand herbergt een groot assortiment aan outdoor-artikelen, een heel gamma aan zomer- en wintersportartikelen en een breed scala aan campingartikelen en tenten, waaronder de exclusieve eigen lijn genaamd Mountain Creek. Om aan de verwachtingen van iedereen te kunnen voldoen, zijn alle afdelingen verder uitgebreid. Met de variatie in het assortiment kunnen de vakspecialisten u een bijna op maat gemaakt product aanbieden. Voor ieder wat wils dus bij Hans Stassar Camping & Recreatie.

Zwembadenparadijs

Bij de realisatie van de nieuwbouw is meer dan 2.000 m² ingericht als zwembaden showroom met baden in alle soorten en maten. Als klap op de vuurpijl kunt u bij Hans Stassar Camping & Recreatie zelfs verschillende soorten inbouwbaden, volledig ingebouwd en voorzien van spa filters, trapjes en andere zwembadaccessoires bewonderen. Hans Stassar is ook een waar paradijs voor iedere zwembadfanaat. De zwembadafdeling is verder uitgebreid met een ruim assortiment infrarood sauna’s en Caldera Spa’s.

Outdoor

Vanwege de grote keuze aan functionele kleding, wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken, zakmessen, navigatiesystemen enz. heeft de afdeling Outdoor een uitmuntende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. De beoefenaars van outdoorsporten kunnen er gegarandeerd hun keus vinden, of het nu gaat om beginners of gevorderden. Elke afdeling beschikt over een team van deskundige medewerkers, die op elke vraag een antwoord hebben en die de klant kan adviseren in zijn/haar keuze.

Tent & Camping

Op zoek naar een éénpersoonstent of een comfortabele bungalowtent? Op de tentenafdeling kunt u uw keuze maken uit ruim 500 verschillende tenten, waarvan circa 200 tenten en 30 voortenten permanent staan opgesteld. Waaronder de geheel eigen collectie van Hans Stassar, genaamd Mountain Creek. Buiten het complete assortiment aan tenten vindt u bij Hans Stassar ook een heel scala aan accessoires waaronder barbecues, koelmiddelen, kookgerei, luchtbedden, maar ook partytenten, tafels, stoelen en nog veel meer. En alles uit voorraad leverbaar.

Reparatie- en Atelierservice

In het eigen serviceatelier van Hans Stassar kunt u terecht voor tentreparaties, bootoverkappingen, verandawanden, spandoeken, winterzeilen voor uw zwembad en nog veel meer. Laat u door vakspecialisten bijstaan in uw zoektocht naar recreatieartikelen en kom genieten van 22.000 m² winkelplezier bij Hans Stassar Camping & Recreatie aan de Pijler 36 in Brunssum.

SBS 6

Bekend van TV! SBS6. Bekijk een video-impressie van ons bedrijf. Let Op! Actuele prijzen zijn vermeld in onze webshop.

 

Bezoekadres:
Hans Stassar Camping & Recreatie B.V.
Handelsterrein EMMA
Pijler 36 - 6446 AX Brunssum
NEDERLAND

Tel: +31 (0)45 - 521 51 52 
Fax: +31 (0)45 - 521 40 50 
Email: info@stassar.nl 
 

Bedrijfsgegevens:
Hans Stassar Camping & Recreatie B.V.
P.O. Box 172 - 6430 AD Heerlen
NEDERLAND

KvK Zuid-Limburg: 140.340.42
BTW nr: NL 8080.26.732.B01
ING bank: 67.31.15.186
IBAN: NL56 INGB 0673115186
SWIFT/BICCODE: INGBNL2A
 

Met 22.000 m² vloeroppervlakte is Hans Stassar Camping & Recreatie BV de grootste leverancier van camping & recreatie artikelen in Limburg. Variërend van tenten, campingaccessoires, BBQ’s, buitensportartikelen, campingmeubelen, zwembaden en zeilmakerij.

 

Laat u zich inspireren in onze winkel in Brunssum of shop nu online!

Kamperen begint bij Hans Stassar!

Dé Nr. 1 Kampeerwinkel‎ in Limburg!

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten