eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Coleman

COLEMAN®

Het merk Coleman® staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Verenigt de vereiste innovatieve inzichten met het toepassen van hoogwaardige materialen. Steeds weer met als doel tenten en andere kampeeruitrusting te kunnen presenteren die nauw beantwoorden aan uw wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en gemak, waar u reis u ook heen brengt.

Coleman

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Coleman® - The Outdoor Company

Ontstaan uit de vonk die inspiratie heet
In 1901 sloeg de vonk over en startte in Kansas (USA) een ondernemende jongeman, op basis van een verbluffend eenvoudig maar goed idee, met het produceren van lantaarns. Anno nu, meer dan 100 jaar later, vormen ondernemingszin en vindingrijkheid nog steeds de leidende principes van de Coleman onderneming. De innovatieve artikelen van het merk Coleman® veranderen voortdurend de manier waarop mensen genieten van het buitenleven.

Excellente kwaliteit: buiten leven wordt puur genieten
Wij delen uw passie. Ook onze hartstocht ligt bij outdoor. Onze inspiratie om te vernieuwen wordt ingegeven door de overweldigende diversiteit die het buitenleven biedt. Wereldwijd streeft Coleman ernaar mensen aan te moedigen om erop uit te trekken, de natuur in. Het bepaalt ons denken en handelen, dag in dag uit. Elk jaar, elk nieuw seizoen ontwikkelen we waardevolle, innovatieve artikelen en introduceren we nieuwe productgroepen die u inspireren om op andere wijze het buitenleven te ervaren. Hetzij gezamenlijk – met familie en vrienden -, hetzij individueel. Ja zelfs als u bijvoorbeeld onder barre omstandigheden de Noordpool wilt bereizen, biedt Coleman u de vereiste tools om gepassioneerd uw droom waar te maken. Coleman. Het merk dat je vertrouwt. Vertrouwen gebaseerd op 100 jaar ervaring en onze volledige toewijding aan het leveren van excellente kwaliteit. Zo wordt buiten leven met Coleman puur genieten.

Goed uitgerust op reis
Het merk Coleman® staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Verenigt de vereiste innovatieve inzichten met het toepassen van hoogwaardige materialen. Steeds weer met als doel tenten en andere kampeeruitrusting te kunnen presenteren die nauw beantwoorden aan uw wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en gemak, waar u ook uw reis u heenbrengt...

Coleman - the outdoor company - streeft ernaar om u als kampeerder het zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat u nog intenser kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Waterdichte eigenschappen, gepatenteerde ventilatiemethoden, getapete buitententen... Waar het ook om gaat, Coleman® gaat – letterlijk en figuurlijk - tot het uiterste om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen waarmee het merk een goede reputatie heeft gevestigd. Zodat u uit waardering voor het kwaliteitsmerk erop uit blijft trekken met Coleman®. De outdoor company.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten