Het grootste gasflessen verkooppunt in Limburg!


Wilt u een gasfles kopen een gasfles omruilen of bent u op zoek naar een goedkope Campingaz gasbarbecue?

Hans Stassar Camping & Recreatie BV in Brunssum is de grootste aanbieder van kampeerartikelen en recreatieproducten in Limburg. Hans Stassar is onder meer een specialist op het gebied van gasflessen, zowel voor op de camping, de boot of voor thuis. Wilt u een nieuwe gasfles kopen of een gasfles omruilen? Kom dan naar Limburg en bekijk ons uitgebreide assortiment voor de perfecte barbeque. Wij hebben een gasfles te koop voor iedere wens.

Gasflessen voor op de camping

Bent u op zoek naar een gasfles voor op de camping? Wij hebben een uitgebreid aanbod in campinggasflessen en gascartouches. Gascartouches en gasblikjes zijn beide ideaal gas voor op de camping, aangezien ze na gebruik kunnen worden weggeworpen en een gasblikje is een lichtgewicht gasfles. Populaire flessen zijn de BP gasflessen. BP gasflessen zijn van hoge kwaliteit, lichtgewicht en beschikbaar in verschillende formaten. Speciaal voor op de camping bieden we ook flessen van het bekende merk Campingaz, zoals de Campingaz 901 gasfles, de Campingaz 904 gasfles en de Campingaz 907 gasfles. Wanneer u een lege gasfles heeft, kunt u de fles omruilen tegen een volle. Het omruilen van een gasfles is voordelig en milieubewust. 

Gasflessen voor thuis

Er wordt niet alleen gas voor op de camping verkocht, ook thuis kunt u gebruik maken van onze flessen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een gasfles voor de barbecue of voor een terrasheater aan. Voor een terrasheater is een grote gasfles vereist zoals een 5 kg gasfles of een 10 kg gasfles. Wanneer u op zoek bent naar een gasfles voor een gasbarbecue, kunt u afhankelijk van de grote van de gasbarbecue kiezen een grote gasfles zoals een 10 kg gasfles of 5 kg gasfles. Voor kleine barbecues of kookgerei voldoet een lichtgewicht gasfles of gasblikjes.

Barbecue

Naast een gasfles voor de barbecue verkopen wij ook barbecues zelf. Voor een goedkope gas BBQ kunt u gebruik maken van een gasbarbecue aanbieding. Van het merk Campingaz is er een gasbarbecue grills en andere gasbarbecues verkrijgbaar, waarbij we de bijbehorende gasfles te koop aanbieden. Met een gasBBQ geniet u met mooi weer van een heerlijk BBQ met het gezin. Zowel voor de beste gasbarbecue als een goedkope gas BBQ zit u bij ons goed!


Gasflessen

De beste gasbarbecues

De beste gasbarbecue is afhankelijk van uw wensen. Hans Stassar heeft gasbarbecue grills, Campingaz BBQ’s, een grote gasBBQ’s en of een kleine barbecues. De Campingaz BBQ is een van onze populaire merken. Voor een bijpassende gasfles voor de gasbarbecue kunt u zich laten adviseren in de winkel.

Hans Stassar Camping & Recreatie ligt in het plaatsje Brunssum, een kleine twee uurtjes van Utrecht. Hans Stassar Camping & Recreatie BV is niet alleen de grootste maar ook de goedkoopste van Limburg, want we hebben de beste gasbarbecue aanbiedingen. Dus wilt u een gasfles kopen, een gasfles omruilen of bent u op zoek naar een goedkope gasbarbecue dan bent u bij Hans Stassar aan het juiste adres!