eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verandawanden. Dé grootste producent van verandawanden in Limburg!

Hans Stassar Camping & Recreatie maakt verandazeilen of verandawanden in haar eigen zeilmakerij om de terrasoverkapping aan huis dicht te maken. Deze wanden worden klantspecifiek op maat en naar wens gemaakt. Voordeel van deze uitneembare wanden is dat zij een goede beschutting bieden tegen kou en wind. Tevens zijn deze wanden goedkoper in aanschaf dan permanente hardtop wanden. De wanden worden gemaakt van Bisonyl, het voordeel van dit materiaal is dat het flexibel is waardoor de wanden makkelijk te monteren en te verwijderen zijn. Tevens heeft het gebruikte materiaal een zeer lange levensduur. U kunt er voor kiezen om deze wanden zelf te monteren, of de montage door ons te laten verzorgen. Ideaal voor horeca, restaurants, campings en verenigingen.

✓ Grootste producent in Limburg!
✓ Eigen zeilmakerij
✓ Op maat en naar wens gemaakt
✓ Makkelijk te monteren
✓ Zeer lange levensduur
Scherpe prijzen!
✓ Zelfmontage of laten monteren
✓ Bescherming tegen kou en wind

Kom eens langs in ons atelier voor vrijblijvend advies en een offerte op maat! >

Verandawand


Makkelijk te monteren verandawanden

Een overkapt terras of een veranda aan je huis geeft je meer leefruimte en een veranda heeft zo zijn eigen manier van relaxen. Lekker beschut tegen de wind of de ergste felle zonnestralen geniet je onder de overkapping van het buitenzijn en luister je naar de geluiden van de natuur. Bij de aanbouw van een verandaaanbouw met terrasoverkapping kom je voor de keuze te staan welke soort verandawand je aan de overkapping van het terras je zal bevestigen. Neem je transparant glas, lichtgewicht karbonaatplaten of liever toch maar een op maat gemaakt verandazeil van een professionele zeilmakerij?

Hans Stassar Camping & Recreatie in Limburg maakt verandawanden van het oersterke materiaal Bisonyl die: A, gegarandeerd een lange levensduur hebben en B, aan alle soorten kunststof overkappingen te bevestigen zijn. Bisonyl is zware kwaliteit geweven polyester welke aan beide zijden voorzien is van een pvc-coating. Makkelijk te monteren aan bestaande overkappingen van veranda's, goed schoon te houden en verwijderbaar in een handomdraai.

Verandawand


Maatwerk tochtwanden tegen gunstige prijzen

Stassar veradawanden hebben een lange levensduur en geven je terras of bestaande kunststof overkapping een smaakvolle aanblik. Het flexibele materiaal Bisonyl gaat niet alleen veel langer mee dan een harde kunststof verandazijwand, je haalt hem ook met het grootste gemak weg. Verandawanden die op maat gemaakt worden, zijn ook zonder problemen aan de terrasoverkapping van een vakantiechalet te bevestigen. In de zomer geniet je van de extra ruimte die een overkapping van een veranda je biedt en aan het eind van het zomerseizoen vouw je je overkapping van je terras en de verandawand eenvoudigweg op.

Verandawand


Offerte aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden van flexibele op maat gemaakt tochtwanden of verandazeilen? Neem voor meer informatie contact op met Hans Stassar Camping & Recreatie. Je zal je verbazen over de gunstige prijzen van onze stijlvolle verandawanden op maat gemaakt van jouw terras. En vergeet niet; ze zijn perfect met elke verandaoverkapping te combineren en makkelijk te monteren aan iedere verandaaanbouw of terras overkapping. Bij Stassar zeilmakerij ben je op het goede adres.

De flexibele Bisonyl zeilen geven je vier seizoenen lang, jaar in jaar uit elke dag weer veel buitenplezier onder je vakantiechalet aanbouw of verandaaanbouw. Voor een maatwerk veranda aan huis in Limburg is er maar een adres en dat is zeilmakerij Stassar. Zit voortaan ook beschut onder je verandaoverkapping, ver van de kou en uit de wind achter een Bisonyl windscherm voor op je veranda. Maak nu meteen een afspraak om ook bij jou zo'n handige verwijderbare verandazijwand op te laten meten.

Kom eens langs in ons atelier voor vrijblijvend advies en een offerte op maat! >Neem gerust contact op met Hans Stassar Camping & Recreatie om een vrijblijvende offerte aan te vragen of voor het maken van een afspraak voor het opmeten van de wanden.

Hans Stassar Camping & Recreatie B.V.

Pijler 36, Brunssum

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten