Sandalen

Teva herensandalen zijn de perfecte metgezel voor mannen die avontuurlijk zijn ingesteld. Met hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen bieden Teva-sandalen comfort en functionaliteit voor elke buitenactiviteit. Het kenmerkende ontwerp met verstelbare bandjes zorgt voor een optimale pasvorm, terwijl de gripvaste zolen stabiliteit bieden op diverse ondergronden. Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon geniet van een dagje aan het water, Teva herensandalen bieden betrouwbare prestaties en stijl voor elke outdoor avonturier.

Lees meer >
Blue/Green
39,95
29
,96
Teva Terra-Float Universal Black 1009812
89,95
67
,46
SANBORN UNIVERSAL 1015156 - GREY

Sandalen Heren

De zomer komt er weer aan, dan zoek je makkelijk en licht schoeisel. Dan zijn de herensandalen van Teva precies wat je zoekt: een goede kwaliteit, prima pasvorm en duurzaam. De ideale sandalen voor de buiten sporter met hoge eisen. Bestel nu ook heel makkelijk online en ze worden snel thuis bezorgd.

Wie gemakkelijk en licht schoeisel zoekt en schoeisel dat duurzaamheid en prestaties combineert, die zoekt herensandalen van een outdoor topmerk zoals Teva. De sandalen zijn ideaal voor elke gelegenheid. Teva biedt het beste in de wereld van de sandalen voor heren. Of je nu het bewierookte Original Premium model neemt of een van de vele andere modellen, je koopt met Teva herensandalen altijd kwaliteit.

Sandalen voor elke man

De buitensporter en de recreatieve wandelaar, of gewoon voor in de zomer. De herensandalen in onze collectie bieden het beste van het beste en zijn het eindproduct van onvervalst ambachtswerk. Alle modellen van dit merk worden met de beste materialen gemaakt.

Herensandalen voor optimale ondersteuning

Onze herensandalen bieden optimale ondersteuning aan de voeten en hebben allemaal een gemakkelijke sluiting. De sandalen combineren het beste van twee werelden; die van presteren en die van duurzaamheid. Ondanks de hoge kwaliteitseisen die aan deze herensandaal worden gesteld, voelt het voetbed altijd zacht en flexibel aan. De herensandaal wordt in de zomer uiteraard meer gedragen dan in andere jaargetijden. Vanzelfsprekend zijn de sandalen dan ook UV-bestendig, hebben ze een isolerende werking en zijn ze vederlicht aan de voeten. De pasvorm houdt gelijke tred met de geleverde kwaliteit en de sandalen kennen een lange levensduur. Het leren voetbed zit altijd als gegoten en over de grip hoef je je ongeacht welke ondergrond ook al geen zorgen te maken.

Herensandalen tegen zeer scherpe prijzen

In onze webshop vind je outdoorsandalen voor zeer scherpe prijzen, net zoals je bij ons outdoor kleding en schoenen tegen zeer aantrekkelijke prijzen bestelt. We leveren vaak de volgende dag en bestellingen vanaf 50 euro worden gratis thuisbezorgd. Kom je er zelf niet uit, doe dan een beroep op onze deskundige klantenservice. Niets staat het bestellen van een nieuw paar herensandalen dus nog in de weg.