Ruilen & Retourneren

Bij Hans Stassar gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het product dient ongebruikt en in goede (nieuwe) staat te zijn. Retourneren in onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers. Maatwerkproducten kunnen niet worden teruggenomen, evenals producten die omwille van gezondheidsbescherming en/of hygiëne zijn uitgesloten.


Hoe werkt het retourprocess?

Een product retourneren bij Hans Stassar kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Als uw bestelling uit meerdere producten bestond, dan geldt hiervoor de datum waarop het laatste product is geleverd.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de factuur (kopie) naar:

HANS STASSAR CAMPING & RECREATIE B.V
Pijler 36
6446 AX Brunssum
Nederland

  • Bij voorkeur stuurt u het product terug in de originele verpakking. Is dit niet mogelijk, dan volstaat ook elke andere doos.
  • De kosten voor het retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening.
  • Het gehele aankoopbedrag inclusief de aan ons betaalde verzend- en betaalkosten (indien de bestelling compleet wordt teruggezonden) worden aan u teruggestort na ontvangst van de producten. Dit gebeurd uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.

Verkeerde of defecte leveringen: Is het product dat aan u is geleverd defect, beschadigd of incompleet? Controleer altijd eerst een eventueel bijgeleverde handleiding om te kijken of het probleem direct is op te lossen. Kan dit niet, neem dan contact met ons op. Wij verzorgen dan een passende oplossing.

Uitzonderingen: Deze producten kunnen geweigerd worden in ons retourproces en er kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. We zullen hierover contact opnemen. Dit betreft de volgende producten:

  • Producten die op maat voor u zijn gemaakt.
  • Gezondheidsbescherming en producten waarbij een goede hygiëne van belang is.

Wanneer het teruggestuurde product duidelijke tekenen van slijtage of schade vertoond, dan behoudt Stassar het recht om deze te verrekenen met het terug te storten bedrag.