eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jack Wolfskin

JACK WOLFSKIN® Jack Wolfskin

Jack Wolfskin vindt het belangrijk dat je altijd comfortabele en altijd passende outdoor-kleding draagt. Dames, heren, kleine en opgroeiende kinderen kunnen zich van top tot teen uitrusten met functionele kleding. Het assortiment outdoor-kleding reikt van super functionele broeken, overhemden en shirts tot aan elegante jacks. Jack Wolfskin brengt outdoor kleding die niet alleen waterdicht is, maar ook winddicht en de kou tegenhoudt. Van moderne materialen zijn softshell jacks beschikbaar, 3-in-1 dubbele jacks en gevoerde en ongevoerde TEXAPORE-jacks. Op het gebied van broeken is er eveneens keuze uit een groot aanbod. Het modieuze aspect van de outdoor-kleding komt daarbij niet te kort, want de sportieve mode van JACK WOLFSKIN® kan ook in het heel gewone dagelijkse leven comfortabel worden gedragen.

Jack Wolfskin Dames | Jack Wolfskin Heren

Jack Wolfskin

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 161 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 161 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jack Wolfskin®

"Jack Wolfskin is een aantrekkelijk merk met een unieke geschiedenis en veel plannen voor de toekomst. Het thema 'At Home Outdoors' is synoniem met geweldige avonturen en fantastische outdoor-momenten. Voor een dergelijke onderneming te werken, is een extra uitdaging. Het kernstuk van ons merk is het product. Dit steeds weer te verbeteren en onze klanten enthousiast te maken met innovaties is onze taak. Alleen als we onze belofte houden om functionaliteit, duurzaamheid en actueel design zo met elkaar te verbinden dat we aan de behoeften van onze klanten perfect voldoen, zijn wij tevreden met ons werk." — Melody Harris-Jensbach, Voorzitter van de directie

"Wij zijn thuis in outdoor. Er is voor ons geen mooiere plek Weidsheid trekt ons aan, tijd geeft ons kracht. Wij zijn op zoek naar avonturen en niet naar maximalisatie op zichzelf.
Wij worden gedreven door de passie om uitstekende producten te ontwikkelen. Nieuwe ideeën stimuleren ons. Wij hebben ons verplicht tot functionaliteit. Onze producten moeten beschermen, warm en droog houden en bovendien comfortabel zijn, en dat allemaal betrouwbaar vele jaren lang. Geen detail is voor ons te klein om het niet te verbeteren.
Wij respecteren de diversiteit van de natuur en van alle levende wezens die in de natuur leven. Onze aarde is de mooiste plek in het universum en we hebben alleen deze ene. We zetten ons ervoor in de aarde te beschermen, willen haar beleven en met iedereen delen.
We zien elkaar buiten!"

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten