eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Intex

INTEX®

Intex is een grote leverancier van luchtbedden, zwembaden en waterspeelgoed. De producten van Intex worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteit verhouding. Door het brede assortiment dat Intex voert heeft het merk voor ieder wat wils. De producten van Intex zijn bekend over de hele wereld voor hun enorme kwaliteit. Intex is toegewijd aan het ontwerpen en produceren van producten die aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Deze toewijding aan kwaliteit en veiligheid houdt niet op zodra het product is gemaakt. Intex voert intensieve tests op afgewerkte producten in diverse testfaciliteiten. Dit dient als een laatste controle om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen zodat consumenten overal ter wereld, jarenlang kunnen genieten van de Intex zwembaden, opblaasbare jacuzzi's, luchtbedden en het waterspeelgoed.

Intex

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 210 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 210 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Intex: spelen en recreëren

Spelen en recreëren zit bij Intex in het DNA. Het eerste Intex product dat op de markt werd gebracht was een opblaasbare strandbal. Dit 'strandballetje' begon al snel te rollen en inmiddels levert Intex luchtbedden, zwembaden, spa's, zwembadverlichting, waterrobots, zwembadpompen en filters, waterspeelgoed, opblaasboten en nog veel meer. Bij Intex draait alles om kwaliteit, veiligheid en familietijd. De betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.

Intex zwembaden en jacuzzi's

Opblaasbare zwembaden en zwembaden met een metalen frame, rond of rechthoekig. Intex heeft een groot assortiment zwembaden ontwikkeld. Ben je op zoek naar rust en massage tegen een betaalbare prijs? Dan heeft Intex de Intex PureSpa jacuzzi's voor je. Deze zijn makkelijk te plaatsen doordat ze opblaasbaar zijn. Ze zijn zo sterk dat je zelfs op de brede rand kunt zitten. Met een Intex Jacuzzi kun je iedere dag vakantie vieren. Hans Stassar Camping en Recreatie helpt je graag met een goed advies over welk van de jacuzzi aan jouw wensen voldoet.

Zwembad onderhoud & waterspeelgoed

Het is belangrijk dat het water in de zwembaden en de PureSpa jacuzzi's van optimale kwaliteit blijft. Hans Stassar levert daarom ook hoogwaardige Intex filterpompen, filtercartridges, schepnetten en waterstofzuigers. En je hoeft je in een Intex zwembad zeker niet te vervelen. De strandbal waar het ooit mee begon heeft er inmiddels een hele familie waterspeelgoed bijgekregen: opblaasbare eenhoorns, zwanen en flamingo's als ride-on model of in eiland formaat, eenvoudige luchtbedjes maar ook creatief vormgegeven exemplaren zoals chipszakken, waterijsjes, donuts en lollies.

Verantwoord ondernemen

Door een optimale samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Intex groep is Intex in staat om producten op de meest efficiënte wijze te ontwerpen, te produceren en te distribueren. Daardoor kan Intex de beste kwaliteit tegen een lage prijs bieden. En zeker niet onbelangrijk: Intex werkt al meer dan 10 jaar aan het verminderen van de hoeveelheid gebruikte fossiele brandstoffen om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten