eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hanwag

HANWAG® wandelschoenen

"Born in Bavaria": Hanwag produceert sinds 1921 in Vierkirchen, in de buurt van München, berg-en trekkingschoenen van hoge kwaliteit, ambachtelijke perfectie en voortdurende innovatie. De naam van het bedrijf komt niet -zoals vaak vermoed wordt- uit het verre oosten, maar ontstond uit de afkorting van de naam van de grondlegger van de firma: Hans Wagner. Hanwag hecht zeer veel waarde aan pasvorm, afwerking en levensduur. Daarom worden alle modellen -van multifunctionele schoen tot technische alpiene schoenen- op authentieke maakwijze vervaardigd; zeer arbeidsintensief, maar de beste manier om kwalitatief hoogstaande schoenen te produceren. Bovendien is Hanwag nog maar een van de weinigen die schoenen op deze traditionele gezwikte wijze produceert.

Hanwag

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Laden ...Laad Meer ...
Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Hanwag: berg- en wandelschoenen met een perfecte pasvorm

De berg- en wandelschoenen van het Duitse merk Hanwag blinken uit in pasvorm, functie, kwaliteit en handwerk. De schoenen zijn robuust, hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van de beste materialen. De collectie staat voor traditioneel handwerk, passie, know-how en voortdurende innovatie. De zolen zijn bovendien verzoolbaar als de zool versleten is. De productie van bijna alle schoenen vindt al sinds de oprichting van het bedrijf, bijna 100 jaar geleden, zo milieuvriendelijk mogelijk en in Europa plaats.

De juiste schoen

Hanwag bergschoenen en Hanwag wandelschoenen vind je in de standaardcategorieën A, B, C en D. Deze indeling geeft de stijfheid van de schoen aan. Omdat dit niet alles over een schoen zegt, hanteert Hanwag daarnaast de zogenaamde ‘inzetbereiken’: Air, Forest, Trail & Travel, Trek Light, Trek, Rock en Alpin. Hierbij worden de schoenen ingedeeld naar leest, materiaal, maakwijze en het soort wandeling dat je wilt maken. Deze bepalen namelijk ook of een schoen voor jou de juiste is.

  • - In de categorie Alpin vind je Hanwag bergschoenen die geschikt zijn voor zware tochten in hooggebergtes, op gletsjers en door sneeuw.
  • - Modellen uit de categorie Rock hebben een nauwsluitend binnenwerk. Dit biedt een goede en precieze grip op rotsen.
  • - Maak je meerdaagse wandelingen met veel bepakking dan kies je voor de comfortabele schoenen uit de categorie Trek.
  • - Maak je lichtere trektochten of langere wandelingen met weinig bepakking? Kies dan voor Trek Light.
  • - Trail & Travel staat voor veelzijdige lichtgewicht schoenen voor diverse sportieve activiteiten.
  • - Forest en Air tenslotte, zijn twee speciale categorieën voor schoenen die geschikt zijn voor de jacht en paragliden.

 

Profiteer van de voordelen van onze webshop!

Schaf je nieuwe Hanwag bergschoenen of Hanwag wandelschoenen aan via onze webshop:

  • - Ruim aanbod wandelschoenen
  • - Snelle levering
  • - Gratis verzending vanaf €50.

Hulp nodig bij het kiezen? Onze klantenservice is je graag van dienst.

Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten