eKomi Keurmerk Webshop Keurmerk
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gratis afhalen

Wij bieden mogelijkheid om artikelen via internet te bestellen en deze in de winkel af te halen. Hiervoor dient u uw aankopen online af te rekenen.

Levertijd

De populairste producten uit ons assortiment heeft u normaal gesproken binnen drie werkdagen in huis. Genoemde levertijd wordt gerekend na de ontvangst van de betaling en geldt voor levering binnen de Benelux en Duitsland. Bij alle andere EU-landen is de levertijd ca. twee tot vier werkdagen langer. Deze genoemde levertijd geldt als een indicatie en nooit als fatale termijn.

Vrijwel al onze producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Wanneer u meerdere producten in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd.

Levering alleen mogelijk na vooruitbetaling. Dit kan per bankoverschrijving, IDEAL of creditcard (VISA en Mastercard). Bij een bankoverschrijving kan het 1 tot 2 werkdagen duren voor wij deze hebben ontvangen en verwerkt. Bij ontvangst van uw betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling vervolgens binnen de gestelde termijn op de website bij u thuisbezorgd. Indien u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden.


Het pakket online volgen:

DHL

Met de pakketcode kunt u uw bestelling volgen op de website van onze vervoerder (DHL). U vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij producten die rechtstreeks vanaf de fabrikant worden verstuurd vindt u geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kunnen niet online gevolgd worden. Foutmeldingen op de DHL website kunnen wij helaas niet verhelpen.

 

Verzendkosten 

Gratis verzending boven de € 50 en onder de 30 kg - binnen Nederland, België en Duitsland.

Voor bestellingen onder de € 50,- euro en boven de 30 kg berekenen wij onderstaande verzendkosten.

Bestellingen binnen Nederland:

0 - 30 kg: € 4,95

30 - 150 kg: Op aanvraag

Voor alle bestellingen die zwaarder dan 150 kg zijn, of naar het buitenland worden verzonden, zal er contact worden opgenomen. De betaling van deze bestellingen kan pas hierna worden gedaan.
Beoordeling: 9.2 door 10400 klanten