Lowa

Bij Stassar.nl vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires voor kachels, waaronder drukregelaarsets, hevelpompen, brandstofvervangingssokken en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar reserveonderdelen, brandstoftoebehoren of handige hulpmiddelen voor je kachel, Stassar.nl heeft alles wat je nodig hebt om je kachel optimaal te laten functioneren. Met een eenvoudig bestelproces en snelle thuislevering tegen een scherpe prijs hoef je niet verder te zoeken.

Lees meer >
LOWA Renegade GTX Mid Ws slate/blackberry ♀
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid ♂ darkgrey/black
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid ♂ black/olive
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid dark-brown/black ♂ 310945 4309
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid Ws graphite/rosé ♀ 320945-9789
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid Anthracite/Mustard ♂ 310945-9748
star-lightstar-lightstar-lightstar-lightstar-light
star-solidstar-solidstar-solidstar-solidstar-solid
4.8 / 5
219,95
189
,95
Lowa Renegade GTX Mid Wide ♂ dark-grey
219
,95
Lowa Active Creme 75ml
7
,95
Lowa Toro Pro GTX Lo Ws ♀ graphite/arctic
169,95
149
,95
LOWA Innox Pro GTX Lo olive ♂
169,95
154
,95
Lowa innox Pro GTX Lo graphite/stone ♂
169,95
154
,95
Lowa Renegade GTX Lo Ws graphite-jade
star-lightstar-lightstar-lightstar-lightstar-light
star-solidstar-solidstar-solidstar-solidstar-solid
5 / 5

LOWA wandelschoenen

Alsof je in een zachte, leren fauteuil zakt. Dat is het gevoel dat je krijgt als je een LOWA schoen aantrekt. Dankzij onze uitgebreide collectie, vind je altijd de juiste schoen voor de juiste activiteit die jou dat unieke, comfortabele LOWA-gevoel geeft. Of je nu het liefst met de hond door het bos wandelt of houdt van uitdagende beklimmingen in de Alpen. Het gaat erom dat jij zorgeloos kunt genieten van dat fantastische gevoel dat je krijgt van actief genieten in de buitenlucht.

De hoge kwaliteit van het geheel met de hand vervaardigd "dubbel gestikt" - een productiemethode uit de bergen - eind jaren twintig, is de eerste uitbreiding van het bedrijf vereist. Tegenwoordig is Lowa marktleider in de Duitstalige landen en de Benelux-landen. De klanten waarderen de combinatie van traditie en innovatie gecombineerd met de functionaliteit, kwaliteit en pas vorm van Lowa wandelschoenen.

Populaire lijnen: Innox | Renegade | Renegade GTX Mid

 

De eerste Lowa wandelschoen

Vanuit een landbouwbedrijfje in Beieren begon Lorenz Wagner in 1923 zijn eigen kleine schoenmakerij. Onder de naam Lowa fabriceerde hij zijn eerste stevige schoenen voor bergtochten en hanteerde hierbij drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Met deze criteria groeide Lowa inmiddels uit tot de grootste producent van berg- en wandelschoenen. Al bijna een eeuw kwaliteitsmerk in bergschoenen Nu in 2013, 90 jaar nadat Lorenz Wagner met de eerste productie van bergschoenen begon, geniet Lowa wereldwijd bekendheid als betrouwbaar kwaliteitsmerk. Er is maar één eis die Lowa aan elk van haar modellen schoenen stelt en dat is comfort. Compromisloos comfort. Dit komt tot uiting in de slogan ‘Lowa …simply more’. In 2010 vestigde Lowa een uniek record: twee miljoen paar schoenen gingen er wereldwijd over de toonbank.

De klassieker: Lowa Renegade

De Lowa Renegade is 15 jaar een klassieker Een illustratief voorbeeld van de Lowa bedrijfsfilosofie is de Renegade. Sinds de introductie in 1998 is de Renegade het meest verkochte model wandelschoen. Zijn status als klassieker heeft de Renegade te danken aan zijn veelzijdige en comfortabele eigenschappen. De bergschoen is al 15 jaar ideaal voor elk gebruik, waar en wanneer u wilt. Speciaal voor de gelegenheid wordt de Renegade in het jubileumjaar in gelimiteerde oplage en zeer tijdelijk uitgebracht in opvallende kleuren. Voor zowel dames als heren.

Lowa wandelschoenen voor elk type wandelaar

Wandelschoenen in elk segment, voor elk doeleinde Lowa deelt haar schoenen in verschillende categorieblokken in. Elk type schoen behoort tot een categorie waarvoor deze het beste gebruikt kan worden. De uitgebreide collectie aan schoenen deelt Lowa in naar: Backpacking, Trekking, All Terrain en Active Lifestyle. Schoenen uit de Backpacking serie bieden veel comfort en techniek. Ze zijn geschikt voor ijsklimmen of om meerdaagse (berg)wandelingen mee te kunnen maken. Bij het bergaf- of bergoplopen met(zware) rugzakken bieden deze schoenen stabiliteit en betere grip. Trekkingschoenen, ook wel light-backpacking genoemd, zijn lichtgewicht technische schoenen en zeer universeel inzetbaar. Ze zijn geschikt van ruig tot glooiend terrein en voor dagelijks activiteiten. Elke model trekkingschoen is dan ook uitgerust met een passende gripvaste Vibram zoolconstructie. Weer wat lichter van gewicht zijn de schoenen van de All Terrain Collection (ATC). Met een modern en fris design zijn dit ideale schoenen voor bijvoorbeeld stedentrips, meerdaagse wandeltochten over redelijk vlak terrein of gewoon voor boodschappen of naar kantoor. De Outdoor Fitness en Travel Fashion collecties behoren tot de Active Lifestyle schoenen. Modellen uit deze laatste categorie zijn lichtgewicht vrijetijdsschoenen voor diverse dynamische en sportieve outdoor activiteiten. Met uiteraard de vertrouwde Lowa comforteigenschappen. Lowa heeft het allemaal, ook voor kinderen Van een zware, hoogalpine bergtocht tot een eenvoudige avondwandeling. Lowa heeft voor elk doel de juiste schoen. Daarbij biedt Lowa met de unieke Kids-collectie een assortiment dat speciaal is afgestemd op kinderactiviteiten zoals springen, fietsen, ravotten, hardlopen, voetballen enz. Lage en halfhoge schoenen bieden de kindervoeten ondersteuning, stabiliteit en ventilatie met de kenmerkende, perfecte Lowa pasvorm.